Загинув відомий футболіст "Динамо" Андрій Гусін

Поділитися
Загинув Андрій Гусін
На місце події виїхала міліція. Як повідомляється, Андрій Гусін загинув із-за того, що його мотоцикл вилетів з траси на аеродромі "Чайка".

Під Києвом на автодромі "Чайка" загинув відомий український футболіст Андрій Гусін. Федерація мотоспорту України офіційно підтвердила цю інформацію.

"На жаль, подробиць трагедії ми поки не знаємо.. Як сказали хлопці, Андрій зайшов на величезній швидкості в поворот і вилетів з траси. Шансів не було. Раніше Андрій займався автомобільним спортом, брав участь в гонках. Але останнім часом захопився мотоциклом. Ми були не проти, щоб він займався з нашими хлопцями трасі", - сказали в Федерації в коментарі "КП в Україні".

На місце події виїхала міліція. Подробиці будуть пізніше.

Трохи пізніше інформацію про смерть Гусіна підтвердив і офіційний сайт "Динамо".

Останньою командою в футбольній кар'єрі Андрія Гусіна, відомого своїми виступами за київське "Динамо" та збірну України, були підмосковні "Хімки". Влітку 2009 року він підписав з клубом контракт, який через місяць розірвав через травму. З квітня 2010 року працював тренером - спочатку в махачкалінському клубі "Анжі", потім очолив "Динамо-2" в Києві.

У складі "Динамо" Гусін провів 12 років своєї кар'єри, зігравши в підсумку 170 матчів і забивши в них 22 голи. За збірну півзахисник виходив на поле 71 разів, ставши одним із рекордсменів за кількістю проведених ігор в головній команді країни.

Додамо, що Гусін був великим фанатом автоспорту, зокрема, він брав участь у різних аматорських і напівпрофесійних змаганнях з раллі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі