За обов'язковий захист титулу WBC Кличко отримає 70% преміальних

Поділитися
© krasivyeoboi.com
За обов'язковий захист титулу чемпіона світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко отримає 70% від загальної суми преміальних. Таке рішення було прийнято на 48-й щорічній конвенції WBC у мексиканському Канкуні.
За обов'язковий захист титулу чемпіона світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко отримає 70% від загальної суми преміальних. Таке рішення було прийнято на 48-й щорічній конвенції WBC у мексиканському Канкуні.Як вже повідомлялося, українського чемпіона зобов'язали провести обов'язковий захист титулу в бою з переможцем пари Рей Остін - Олданьєр Соліс, які зустрінуться на рингу 17-го грудня. Згідно з рішенням WBC, Кличко отримає 70% від загальної суми преміальних, тоді як його суперникові дістануться решта 30%. Сам Віталій спочатку більше схилявся до проведення бою з Томашем Адамеком, однак цей варіант категорично не влаштовував промоутерські компанії Don King Productions і Arena Box. Чемпіонський поєдинок може бути скасований, якщо переможець претендентського бою отримає серйозну травму, а також у тому випадку, якщо ця зустріч завершиться внічию. Нагадаємо, Всесвітня боксерська рада (WBC) зобов'язала чемпіона світу в суперважкій вазі українця Віталія Кличка провести обов'язковий захист титулу.

За матеріалами Фокус

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі