За напад на арбітра Зозуля може отримати від трьох матчів до року дискваліфікації

Поділитися
За напад на арбітра Зозуля може отримати від трьох матчів до року дискваліфікації Зозуля вибіг на поле з трибун © ФК Зоря
Також покарання має понести Руслан Ротань, який стрибнув арбітру на ногу.

Роман Зозуля може отримати тривале покарання за свою агресивну поведінку після матчу "Зоря" - "Дніпро", коли форвард вибіг на поле і вдарив суддю.

Відповідно до статті дисциплінарних правил ФФУ, "застосування фізичної сили до офіційної особи після закінчення матчу" тягне за собою відсторонення від футболу на 12 місяців. Також, згідно з пунктом 22.2 дисциплінарних правил, Зозуля буде зобов'язаний виплатити штраф у розмірі не менше 25 тисяч гривень.

У той же час поведінка Зозулі може потрапити під статтю "бійка до, під час і після матчу або після його зупинки" з покаранням у вигляді шести матчів дискваліфікації. Правда, нагадаємо, Андрій Ярмоленко та Олександр Кучер за свою бійку під час матчу "Шахтар" - "Динамо" отримали лише по три матчі "бана" - їх дії були розцінені арбітром як "агресивна поведінка".

Рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України буде залежати від того, як трактує епізод головний арбітр зустрічі Анатолій Абдула.

Як стало відомо "Сегодня", Абдула у своєму рапорті вказав, що Зозуля після матчу вдарив четвертого арбітра. Також у рапорті нібито є запис про те, що капітан дніпрян Руслан Ротань стрибнув на ногу самому Абдулі.

Нагадаємо, відразу після матчу Зозуля вибачився за свою поведінку перед арбітрами і перед уболівальниками.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі