«Ювентус» купує півзахисника московського «ЦСКА»

Поділитися
© glasweb.com
Сербський півзахисник московського «ЦСКА» Мілош Красич переходить до складу італійського гранда - туринського «Ювентуса». Про це у четвер, 19 серпня, повідомляє офіційний сайт «армійців».
Сербський півзахисник московського «ЦСКА» Мілош Красич переходить до складу італійського гранда - туринського «Ювентуса». Про це у четвер, 19 серпня, повідомляє офіційний сайт «армійців».Найближчими днями Красич вирушить до Турину для проходження медобстеження підписання контракту. Сума трансферу не називається, проте за даними ЗМІ, «Ювентус» заплатить за серба близько 15 мільйонів євро. Мілош Красич після матчу з «Анартосісом» в рамках плей-офф Ліги Європи, зіграному 19 серпня, вже попрощався з уболівальниками. "Про мій перехід стало відомо тільки вчора (у середу, 18 серпня, - ред.) ввечері. І я просто вражений, що встигли підготувати такий класний ролик з нарізкою моментів. А ще у черговий раз приголомшений армійськими уболівальниками. Величезне їм спасибі за підтримку як у дні перемог, так і у важкі часи», - розповів серб. Красич додав, що історія з його переходом тривала досить довго, але все закінчилося добре. «Тепер мене чекає новий виклик до однієї з кращих команд світу, до якої я дуже хотів потрапити, - розповів він. - Чи уявляю себе граючим проти "ЦСКА"? Хіба тільки у страшному сні. Нехай краще цього не буде ніколи. "ЦСКА" - мій рідний клуб, а Москва - друге рідне місто». Мілош Красич перейшов до московського клубу із сербської «Войводіни» у 2004 році. З того моменту він провів за «ЦСКА» понад 220 поєдинків, відзначившись у них 33 рази.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі