Юрченко не бачить перспектив у "Байєрі" і готовий покинути клуб

Поділитися
Юрченко не бачить перспектив у "Байєрі" і готовий покинути клуб Юрченко влітку стане вільним агентом © Bild.de
Українець не розуміє, чому тренерський штаб його ігнорує.

Український півзахисник Владлен Юрченко готовий покинути леверкузенський "Байєр". Про це 23-річний футболіст заявив у коментарі "Спорт-Експрес".

"В середині вересня підійшов до тренера і запитав прямо: "У чому моя проблема? Скажіть прямо, якщо я слабший і не потрібен, питань у мене не буде, я все зрозумію і буду шукати нову команду". У відповідь чую: "Це не так, я на тебе розраховую. Я повністю задоволений твоєю роботою та рівнем готовності".

Але через два тижні після цієї розмови наставник розгледів, що в його тактичній схемі немає моєї позиції. І це при тому, що протягом двох літніх місяців він награвав мене в основному складі в інших зонах і обсипав компліментами. Якщо чесно, люди вже сміються", - зізнався Юрченко.

"Йти куди попало я не збираюся. Незважаючи на таку невеселу ситуацію, є клуби, яким я цікавий, і мій агент вже зустрічався з їх представниками. Мій контракт у Леверкузені закінчується влітку, після чого я буду вільний у прийнятті рішень".

Юрченко перейшов в "Байєр" з "Шахтаря" в 2014 році і з того часу провів за основу команди 18 матчів, в яких забив 3 голи. Контракт українця з леверкузенцями закінчується наступного літа. Крім того, Владлен вже тренувався в розташуванні збірної України, проте дебютувати за головну команду країни поки не встиг.

Нагадаємо, в липні Юрченко відзначився голом за "Байєр" в товариському матчі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі