Юніорська збірна України виграла домашній чемпіонат світу з хокею

Поділитися
Юніорська збірна України виграла домашній чемпіонат світу з хокею Українці обійшли Австрію © facebook.com
Українці підвищилися в класі.

Юніорська збірна України з хокею несподівано виграла домашній чемпіонат світу у дивізіоні IB, який проходив у Києві. Збірна України U-18 у заключному матчі на світовій першості в дивізіоні 1B обіграла Румунію (6:0), тим самим вигравши турнір. Українці випередили Австрію завдяки перемозі 5:3 у другому турі.

Перед останнім туром доля першого місця була повністю в руках України - достатньо було обіграти Румунію, щоб гарантувати собі підвищення в класі. Жодних проблем не виникло: румуни виявилися найслабшими в дивізіоні, а українці на куражі обіграли їх з рахунком 6:0.

За підсумками чемпіонату Україна піднялася в дивізіон 1А – другий за значимістю дивізіон у світовому хокеї. Українська збірна зіграє в цьому дивізіоні вперше за 10 років.

Зазначимо, що на турнірі українці виявилися сильнішими за Угорщину (4:3), Австрію (5:3), Італію (3:1) і Румунію (6:0). Єдина поразка сталося ще в першому турі - Японія несподівано обіграла Україну з рахунком 1:0.

Раніше збірна України з хокею визначилася з заявкою на чемпіонат світу-2018.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі