Євробаскет: Україна зіграє з чемпіонами світу та Європи

Поділитися
Євробаскет: Україна зіграє з чемпіонами світу та Європи © fibaeurope.com
Другий груповий раунд чемпіонату Європи з баскетболу у Словенії подарує українцям зустрічі з чемпіонами світу сербами і триразовими переможцями Євробаскету литовцями.

Збірна України з баскетболу у другому груповому раунді Євробаскету зіграє проти збірних Сербії, Латвії та Литви, які кваліфікувалися на цей етап завдяки вдалому виступу у групі В.

Всі три команди набрали однакову кількість очок, однак за додатковими показниками перше місце завоювали серби, друге - латвійці, а третіми прийшли до фінішу литовці.

Зазначимо, що при цьому Сербія кваліфікувалася у другий раунд і групу Е з двома перемогами, Литва - з однією, а у Латвії в турнірній таблиці будуть лише поразки. Українці ж мають в активі один виграш над командою, яка кваліфікувалася в наступний раунд (Бельгія), і тепер один успішний результат у трьох поєдинках може вивести підопічних Майка Фрателло у чвертьфінал. Нагадаємо, що у плей-офф з однієї групи може кваліфікуватися чотири команди.

Перший матч другого раунду українці проведуть 11 вересня з Латвією, яку тренує нинішній наставник київського "Будівельника" Айнарс Багатскіс. Також у латвійській збірній виступає і новачок киян Яніс Стрелнієкс.

У литовців у складі є ще один представник чемпіона України-2012/13 Даріуш Лавринович - форвард підписав контракт з "Будівельником" кілька тижнів тому. Захисник Литви Томас Делінінкайтіс виступав у лавах "будівельників" у сезоні-2009/10, а в "Черкаських Мавпах" він провів весь торішній чемпіонат Суперліги.

Зазначимо, що збірна Литви тричі перемагала на європейських форумах, а серби в 2002 році завоювали золото чемпіонату світу.

За вихід до 1/4 фіналу в групі F посперечаються збірні Італії, Іспанії, Словенії, Хорватії, Греції та Фінляндії. !zn

Читайте також:

Євробаскет: Україна програла перший матч на турнірі

Жеребкування Євроліги: до Києва їде "Барселона"

Перед дебютом у Євролізі "Будівельник" посилиться американцем з НБА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі