Євробаскет: Україна вирвала перемогу у Латвії і зберегла шанси на вихід у плей-офф

Поділитися
Євробаскет: Україна вирвала перемогу у Латвії і зберегла шанси на вихід у плей-офф Липовий став одним з героїв матчу © eurobasket.org
Підопічні Євгена Мурзіна відіграли 6 очок в останній чверті і перемогли господарів паркету.

Збірна України у четвертому матчі групового етапу Євробаскету нарешті перервала свою невдалу серію і зуміла обіграти Латвію, яка приймає матчі групи D.

Українці відпустили суперника в першій чверті, але зуміли наздогнати у другій. Результативний прохід Рендла перед великою перервою скоротив відставання до мінімального (38:39). У третій чверті підопічні Євгена Мурзіна взагалі вийшли вперед. Різниця в рахунку сягала навіть семи очок, однак неуважність в обороні і не найкраща реалізація призвели до того, що в заключному періоді вже Латвія вела "+6".

У вирішальні хвилини українці зуміли зібратися і протягом чотирьох хвилин не дозволяли супернику вразити кільце, зумівши відігратися. За 15 секунд до фінальної сирени два влучних штрафних у виконанні Липового вивели Україну вперед, після чого залишалося тільки успішно захиститися - з чим команда Мурзіна впоралася.

Латвія - Україна - 74:75 (21:14, 18:24, 23:22, 12:15)

Україна: Фесенко (21 + 10 підбирань), Липовий (15), Рендл (11 + 5 передач), Зайцев (9), Корнієнко (8 + 9 підбирань), Мишула (6), Пустозвонов (3), Лукашов (2).

В іншому матчі групи, який вже відбувся сьогодні, 9 вересня, Чехія обіграла Бельгію, чим дуже допомогла Україні. Нашим баскетболістам завтра, 10 вересня, потрібно обігрувати бельгійців - ця перемога може вивести Україну в плей-офф. Гарантовано це відбудеться при українській перемозі і двох поразках естонців у двох матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі