Євробаскет: Україна програє Хорватії в 1/4 фіналу, зберігши шанси на чемпіонат світу

Поділитися
Євробаскет: Україна програє Хорватії в 1/4 фіналу, зберігши шанси на чемпіонат світу © fibaeurope.com
Українська збірна не зуміла пробитися у півфінал чемпіонату Європи з баскетболу. Між тим, у матчах за 5-8 місця одна перемога може вивести нашу збірну на світовий форум.

Збірна України з баскетболу не змогла пробитися у півфінал чемпіонату Європи в Словенії, поступившись Хорватії.

Поразка хоч і позбавила українців можливості поборотися за медалі європейської першості, однак "синьо-жовті" мають шанси отримати одну з семи путівок на чемпіонат світу в Іспанії. Для цього підопічним Майка Фрателло необхідно виграти хоча б один поєдинок у міні-турнірі за 5-8 місця, де змагатимуться всі невдахи чвертьфіналів.

Зазначимо, що напередодні іспанці розгромили сербів 90:60, а французи обіграли господарів турніру 72:62. Водночас словенці 19 вересня в першому поєдинку втішного турніру обіграли Сербію 92:74. Таким чином, українці зустрінуться з невдахою пари Литва - Італія. Далі на нас чекає або Словенія, або Сербия, яку команда Майка Фрателло обіграла у другому груповому раунді.

Що стосується поєдинку Україна - Хорватія, то українці трималися лише в першій чверті. І нехай підопічні Фрателло відчули, що з хорватами дійсно можна грати, але як на зло у лідерів збірної не пішла гра: м'яч валився з рук в атаці, а також повністю був програний підбір на своєму і чужому щитах. В результаті, до кінця першої половини гри хорвати забезпечили собі цілком комфортний відрив у 16 пунктів.

Українці зуміли налагодити свої дії після великої перерви, але наздогнати у відповідальний момент їх знову підвела реалізація та підбирання під своїм кільцем. Хвилини за три до кінця матчу стало зрозуміло, що хорвати свого не упустять.

Зазначимо, що українці проведуть матч "втішного турніру" 20 вересня о 15:30. !zn

Читайте також:

Український баскетбольний талант став найкращим європейцем на драфті НБА

"Будівельник" підписав колишнього баскетболіста "Майамі" і "Сан-Антоніо"

Збірна України з баскетболу посіла 10 місце на домашньому юнацькому Євробаскеті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі