Ярославський назвав ганьбою роботу керівництва "Металіста"

Поділитися
Ярославський назвав ганьбою роботу керівництва "Металіста" Ярославський не знає прізвищ нинішніх гравців "Металіста" © metalist.ua
Екс-власник "Металіста" в жорсткій формі розкритикував нинішнє керівництво клубу, заявивши, що команда вже розчинилася в історії.

Олександр Ярославський, який володів "Металістом" з 2006 по 2012 роки, переживає за долю клубу.

"Команди немає. Точніше, вона є - команда іншого президента клубу, яка показує інші результати. Питання у відсутності роботи. До лежачого на печі щастя не прийде! Хіба можна назвати роботою діяльність нинішнього керівництва? Це ганьба, а не робота!", - заявив Ярославський в інтерв'ю "Українському футболу".

Нагадаємо, що Ярославський в грудні 2012 року продав "Металіст" Сергію Курченко. При новому власнику результати харківського клубу значно погіршилися. Останній сезон "Металіст" завершив на шостому місці в чемпіонаті України, а в Лізі Європи команда програла шість матчів групового етапу з шести.

Крім того, у клубу існує серйозна заборгованість перед гравцями, а також харків'яни підозрюються в участі у договірному матчі з "Олімпіком" в 24 турі чемпіонату України. "Не бачу сенсу говорити про тоталізатори, договірняки, коли команда як така відсутня. Вона щезла, зникла, розчинилася в історії, - підкреслив Ярославський, - За півтора року зруйновано те, що ми будували майже вісім… Не розбирався, хто там у що грає, на що робить ставки. Я й прізвища нинішніх гравців "Металіста" погано знаю".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі