Ярмоленко залікував травму і буде працювати в загальній групі

Поділитися
Ярмоленко залікував травму і буде працювати в загальній групі Ярмоленко працював за індивідуальною програмою © ФК Динамо
Лідер "Динамо" розпочинає повноцінну підготовку до матчу проти "Манчестер Сіті".

Андрій Ярмоленко повністю відновився після травми, отриманої в матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Маккабі", повідомляє офіційний сайт "Динамо".

На першому підготовчому зборі "Динамо", який проходив в Іспанії, Ярмоленко працював за прописаною клубними лікарями індивідуальною програмою. У Київ лідер "Динамо" повернувся без будь-яких проблем, які можуть обмежити його роботу на другому етапі підготовки до весняної частини сезону. Тому далі Ярмоленко буде працювати вже в загальній групі.

Що стосується Олександра Рибки, який переніс операцію на коліні, то він поки не знає, чи відправиться з командою на другий збір. "Зараз в тренажерному залі виконую всі вправи, повним ходом даю необхідне навантаження на ногу без будь-яких обмежень, лише біговою роботою поки не займаюся. Вже нічого не турбує, так що сподіваюся, що на другому зборі вже буду нормально працювати. Начебто, повинен їхати до Іспанії з командою, але остаточне рішення за тренерами", - підкреслив Рибка.

Читайте також: "Дніпро" не став продовжувати контракт з травмованим Федорчуком

Нагадаємо, раніше стало відомо, що як мінімум на два місяці "Динамо" залишиться без Миколи Морозюка, який травмувався на першому зборі команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі