Ярмоленко порівняв "Стяуа" з "Шахтарем"

Поділитися
Ярмоленко порівняв "Стяуа" з "Шахтарем" "Стяуа" може створити проблеми для "Динамо"
"Динамо" доведеться зіграти проти команди, яка агресивно діє в атаці. Майже, як донецький "Шахтар", вважає лідер киян.

Атакуючий футболіст київського "Динамо" вважає, що в майбутньому матчі 6-го туру Ліги Європи його команді буде протистояти серйозний суперник.

Ярмоленко звернув увагу на те, що румунський колектив агресивно діє в атаці, тому його партнерам слід бути дуже зібраними при обороні власних воріт.

"Наш суперник володіє відмінною лінією атаки, непогано грає в пас, добре контратакує. Так що якщо не будемо завершувати атаки ударами, у нас можуть виникнути неприємності - як в першій зустрічі, коли ми намагалися пробратися до воріт "Стяуа" через середину поля. Ніж-то румунська команда нагадує мені Шахтар: чотири людини в атаці, хороша швидкість, техніка. Залишаючи вільні зони, ризикуємо суперників не наздогнати", - цитує Ярмоленка "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, що в першому матчі кияни зустріли серйозний опір з боку "Стяуа", однак зуміли досить швидко відкрити рахунок, а коли румунські футболісти скоротили відставання до 2:1, на допомогу динамівцям прийшов Лукаш Теодорчик, який реалізував свій момент - 3:1.

Щоб здобути путівку в 1/16 фіналу Ліги Європи румунській команді необхідно перемагати киян, а також сподіватися на втрату очок з боку "Ольборга" в поєдинку з "Ріу Аве". Обидва матчі у групі J почнуться в 22:00.

Читайте також: Безус, який занудьгував на лаві запасних "Динамо", зацікавив "Дніпро"

Матч з Динамо стане для Стяуа останнім з нинішнім назвою - міністерство оборони Румунії через суд заборонила команді використовувати товарний знак, назву, а також "червоно-сині" кольору.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі