Яремчук відмовився від переходу в топ-клуб для того, щоб зіграти на Євро-2020

Поділитися
Яремчук відмовився від переходу в топ-клуб для того, щоб зіграти на Євро-2020 Гравець планує зіграти на Чемпіонаті Європи © twitter.com/KAAGent
Форварду збірної України завадила травма.

Роман Яремчук відмовився від пропозицій з боку команд АПЛ, Серії А та Ла Ліги аби представити нашу збірну на євротурнірі. Про це повідомляє ведучий "Циганик Live" на FootballHub Ігор Циганик.

Як повідомляє журналіст, форварда давно мучила травма гомілкостопу. Першу половину сезону Роман провів граючи на уколах. Перейшовши в топ-клуб та уникнувши операції, Яремчук ризикнув би ускладнити важкість своє травми і пропустити Євро-2020.

"Яремчука турбував гомілкостоп ще з початку осені. Лікарі команди говорили, що це можна лікувати терапевтичним методом. На уколах він відіграв пів сезону. Завдання "Гента" - продати футболіста, коли він на піку. Наприкінці року Яремчук відчув, що більше не може тренуватися. Він поїхав консультуватися до інших лікарів, досить відомих в Україні. Йому провели обстеження. Якщо він продовжив би грати далі, про Євро-2020 можна було б забути", - розповів Циганик.

"Після цього він поговорив з Андрієм Шевченком: той дуже розраховує на Яремчука на Євро-2020. Тому вирішили робити операцію. Потрібно було почистити хрящ, ніяких серйозних проблем з гомілкостопом та ахіллом немає. У нього були пропозиції з АПЛ, Ла Ліги, серії А, деякі клуби цікавилися. Але через операцію вирішили, що найближчі півроку він проведе в "Генті". 5 березня він повинен розпочати бігову роботу", - додав ведучий.

Нагадаємо, що Яремчук перейшов до Гента влітку 2017-го року за 2 млн євро. У цьому сезоні Роман провів за бельгійську команду 30 ігор у всіх турнірах, забивши 17 голів та віддавши 4 результативні передачі. За збірну України минулого року форвард відзначився чотирма голами у семи матчах.

Раніше повідомлялося про те, що "Гент" назвав суму, за яку готовий продати Яремчука.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі