Яремченко залишив "Карпати" через 11 днів після призначення головним тренером

Поділитися
Яремченко залишив "Карпати" через 11 днів після призначення головним тренером Яремченко хотів би бачити більш привабливі умови © ФК Карпати
Замість нього з командою працюватиме Анатолій Чанцев.

Валерій Яремченко більше не є головним тренером львівських "Карпат". 68-річний тренер, який був призначений на цю посаду лише 6 червня, відмовився від співпраці.

"Я сказав Петру Петровичу Димінському: "Спасибі за те, що ви мене запросили, але я в такому віці, що часто їздити в Донецьк і назад - важко". Ну і ситуація така склалася... Як би це сказати, щоб не образити. "Карпати" продали молодих футболістів. Яким би у нас не був чемпіонат, але якщо ти продаєш, то стаєш біднішим, а не багатшим. Здавалося б, гроші є, а людей немає. Є там зараз молоді футболісти, які ще жодного разу не грали за першу команду. Потрібен певний час. Якщо робити команду, яка б грала в єврокубках, то потрібно мінімум рік-півтора.

Ми залишилися з гравцями, яких потрібно навчати і давати час. А тут - єврокубки. Моєї майстерності, напевно, не вистачило б для того, щоб за рік зробити юних хлопців учасниками єврокубків. Потрібна була дуже велика активність від тренера. Мені це не підходило. Я приїхав, оцінив умови, побачив деякі дрібниці, не надто уважних людей в клубі. Якщо ставити такі високі завдання, то потрібно і умови створити більш привабливі. Я побачив, що там потрібен час для того, щоб команда пробилася в єврокубки. Це не проблема в головному тренері. Проблема в гравцях, яких потрібно знайти або виховати. Виховати – важче", - сказав Яремченко.

Замість Яремченка головним тренером "Карпат" працюватиме Анатолій Чанцев, який повинен був увійти в тренерський штаб Яремченка.

Читайте також: Йовічевіч залишив "Карпати"

Нагадаємо, першу команду до весняної частини сезону очолював Володимир Безуб'як.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі