Взимку "Дніпро" зможе заробити на Коноплянці 10 мільйонів євро

Поділитися
Взимку "Дніпро" зможе заробити на Коноплянці 10 мільйонів євро Євген Коноплянка може стати гравцем "Інтера" © football.ua
Контракт українського таланту з дніпропетровською командою закінчується влітку. Тому керівництву "синьо-біло-блакитних" слід поспішити, щоб потім не віддавати футболіста безкоштовно.

Відразу три італійських клуби готові зробити пропозицію "Дніпру" з придбання талановитого лівофлангового футболіста Євгена Коноплянки.

За даними італійської преси, за Коноплянкою пильно стежать "Інтер", "Фіорентина" і "Рома".

"Три італійських клубу реально цікавляться Євгеном Коноплянкою: поки "Фіорентина" і "Рома" програє боротьбу "Інтеру". Реальна ціна за Коноплянку зараз - не більше 10 мільйонів євро. "Інтер" вже готовий стільки заплатити, до того ж новий тренер "нерадзуррі" Роберто Манчіні не приховує свого захоплення цим гравцем", - заявив у коментарі каналу "Футбол" італійський журналіст Матео Брега.

Нагадаємо, що контракт Коноплянки підійде до кінця в кінці червня 2015 року. Згідно з його умовами, сума відступних за гравця становить близько 15 мільйонів євро. Саме стільки був готовий заплатити англійський "Ліверпуль" рік тому, проте тоді угода зірвалася з ряду причин. Тепер же "Дніпро" отримає за гравця максимум 10 мільйонів, і то, якщо вирішиться-таки на продаж футболіста до завершення терміну дії договору.

До речі, за інформацією ЗМІ, Коноплянка відмовився від чергового пропозиції "Дніпра", показавши тим самим, що має намір здійснити свою давню мрію і перейти грати в європейський топ-клуб.

Читайте також: Керівництво "Дніпра" збирається здійснити мрію Маркевича

Після матчу "Дніпра" в Лізі Європи проти "Інтера" керівництво італійської команди відзначило, що поки не думає про трансфер Коноплянки. При цьому в поєдинку Коноплянка не сумил забити пенальті у ворота суперника.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі