"Знаю, що ти боїшся": Усик заявив про готовність провести бій з Ф'юрі у грудні

Поділитися
Олександр Усик © K2 Promotions
Український боксер зазначив, що занурений у тренувальний процес.

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик (21-0, 14 КО) не відмовиться від бою з володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO) наприкінці грудня.

Усик прибув до Саудівської Аравії на майбутній бій Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Френсіса Нганну і в коментарі YouTube-каналу Boxing King Media повідомив, що зможе вийти на ринг 23 грудня:

"Я готовий. Тиждень відпочинку після поєдинку з Дюбуа, я побував зі своїми дітьми, потім я поїхав додому до Києва, побув там із дружиною. І вже за сім днів після поєдинку я знову розпочав тренування.

Зараз я повністю у тренуваннях, повністю у таборі. Я перервав процес, бо ми приїхали сюди. Я готовий боксувати 23 грудня з будь-яким суперником, але це має бути Тайсон Ф'юрі.

Тайсон Ф’юрі багато говорить. Тайсон Ф’юрі намагається залізти мені в голову. Але я в нього в голові. Тайсоне, я у тебе в голові, я це знаю. Я знаю, що ти боїшся, я знаю, що ти не хочеш боксувати зі мною 23 грудня. Але ти будеш боксувати, і ти будеш битий".

Бій Ф'юрі – Нганну відбудеться 28 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Це буде десятираундовий поєдинок за правилами боксу. При цьому Ф'юрі та Усик підписали контракт на бій за звання абсолютного чемпіона світу, але офіційну дату поєдинку боксерів поки не оголошено.

Раніше Ф'юрі пригрозив Усику судом, якщо українець відмовиться вийти на ринг у грудні і захоче отримати більше часу на тренувальний табір.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі