Всі футболісти "Шахтаря" повністю підготовлені до гри з "Інтером" - Каштру

Поділитися
Всі футболісти "Шахтар" може вийти в плей-офф ЛЧ © ФК Шахтер
Донеччанам належить провести вирішальний поєдинок ЛЧ.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру поділився очікуваннями від майбутнього матчу 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Інтера".

"Ми сконцентровані не зустрічі з" Інтером ". Все, що відбулося до сьогоднішнього дня, нас не цікавить. Ми в групі, де всі команди претендують на вихід в 1/8 фіналу ЛЧ, ми дивимося в тому ж напрямку. Як ми пройдемо "Інтер"? Таким же чином, як і італійський клуб хоче пройти нас. За рахунок віддачі, амбіцій, уважності і з величезним бажанням бути в цій стадії.

Ми повністю підготовлені до цього матчу і прекрасно розуміємо, що нам доведеться грати з дуже складним суперником, який хоче того ж, що і ми. Ми повинні бути дуже обережні в обороні і мати обсяг роботи в атаці, як можна частіше добиратися до штрафної суперника. Мої гравці відчувають себе впевнено. Як психологічно, так і у всіх інших аспектах. Як ми будемо грати завтра - ви завтра і побачите. Нам ще потрібно уточнити деякі деталі", - повідомив Каштру в ефірі YouTube-каналу "Шахтаря".

Матч "Інтер" - "Шахтар" відбудеться завтра, 9 грудня, в Мілані. Після п'яти турів у активі "Шахтаря" сім очок і друге місце в групі. Донеччани за особистими зустрічами випереджають "Реал" і на один пункт відстають від лідируючої менхенгладбахської "Боруссії". "Інтер" набрав п'ять очок і замикає квартет.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч "Інтер" - "Шахтар" в Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі