Всесвітня федерація тхеквондо допустила росіян та білорусів до турнірів

Поділитися
Всесвітня федерація тхеквондо допустила росіян та білорусів до турнірів © Фото з відкритих джерел
Спортсменів допущено до змагань.

Всесвітня федерація тхеквондо (World Taekwondo) розширила список змагань, у яких можуть брати участь спортсмени з Росії та Білорусії у нейтральному статусі.

Повідомляється, що Рада World Taekwondo одноголосно схвалила участь індивідуальних нейтральних спортсменів у турнірах, які проводяться не під егідою організації, але визнані нею.

Раніше нейтральним спортсменам не дозволялося брати участь у таких змаганнях через складність процесу перевірки відповідності вимогам.

Нагадаємо, на початку квітня минулого року Всесвітня федерація тхеквондо на позачерговому засіданні ухвалила рішення повернути спортсменів із Росії та Білорусі на міжнародну арену під нейтральним прапором.

Також спортсменів з РФ та Білорусі рішенням МОК було допущено на паризьку Олімпіаду-2024 у нейтральному статусі в індивідуальних змаганнях.

Повідомлялося про те, що не буде допущено до турніру спортсмени та члени їхніх команд, які активно підтримують вторгнення РФ до України. Також до Олімпіади не допустять атлетів, які мають контракти з органами національної безпеки та військовими структурами.

Раніше повідомлялося про те, що дворазовий чемпіон світу з тхеквондо загинув в Івано-Франківську.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі