Восьма перемога поспіль: молодіжна збірна України вийшла на Євро-2025

Відео
Поділитися
Команда переграла Північну Ірландію.

10 вересня молодіжна збірна України U-21 провела матч на виїзді проти Північної Ірландії у відбірковому турнірі Євро-2025 з футболу.

Команда Унаї Мельгоси здобула перемогу з рахунком 2:1.

Обидва голи українці забили у першому таймі зусиллями Волошина та Брагару. Ірландці ближче до закінчення поєдинку заробили пенальті, який реалізував Аллен.

Ірландія U-21 – Україна U-21 – 1:2

Голи: Аллен, 81 (з пенальті) – Волошин, 10, Брагару, 30

Україна U-21: Нещерет, Смоляков (Роман, 85), Батагов, Салюк, Крупський, Ярмолюк (Мельниченко, 73), Варфоломєєв (Рубчинський, 55), Очеретько, Волошин (Квасниця, 85), Краснопір (Горбач, 72), Брагару

Попередження: Форбс – Рубчинський

Вилучення: Батагов, 80

Повне відео матчу

Молодіжна збірна України здобула восьму поспіль перемогу у восьми поєдинках групи F. Цей результат гарантував команді путівку на чемпіонат Європи-2025. Навіть у найгіршому сценарії українська збірна увійде до топ-3 найкращих команд, які посіли другі місця у своїх групах.

Завершальні матчі українці проведуть проти Англії та Сербії 11 та 15 жовтня відповідно. Після восьми турів Україна випереджає Англію на п'ять очок.

У фінальній частині Євро-2025 (U-21) виступатимуть 16 команд. Країна-господарка турніру Словаччина та ще 15 збірних з відбору – дев'ять переможців груп, три найкращі команди з других місць та три переможці плей-оф, у якому виступатимуть ще шість володарів других місць.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України програла Чехії у Лізі націй.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі