"Ворскла" вибула з Ліги Європи

Поділитися
"Ворскла" вибула з Ліги Європи "Ворскла" не зуміла пройти в наступний етап © facebook.com/NK-Lokomotiva-Zagreb
Полтавці не зуміли пройти в кваліфікації хорватську "Локомотиву".

"Ворскла" не зуміла пройти третій раунд кваліфікації Ліги Європи. Після нічиєї у Хорватії (0:0) полтавчани програли вдома.

Гості відкрили рахунок в матчі вже на 32-й секунді. "Ворскла" втратила м'яч у першій атаці і отримала швидкий контрвипад на свої ворота, який ударом з гострого кута завершив Бочкай. Після пропущеного м'яча полтавці контролювали хід зустрічі, але по-справжньому відповісти супернику "Ворсклі" вдалося лише під кінець тайму. Спершу Кобахідзе заробив кутовий небезпечним ударом у ближній кут, а після подачі корнера Дитятьєв пробивав головою, але влучив у штангу. Вже в доданий арбітром час Пердута заробив для "Ворскли" пенальті, але Хльобас з "точки" не зумів переграти воротаря.

Дебют другого тайму вийшов насиченим на події. "Ворскла" зуміла відігратися - Перич зрізав м'яч у власні ворота після прострілу Кобахідзе. Але вже через чотири хвилини Фіоліч ударом з-за меж штрафного в дотик поклав м'яч точно в кут. А пізніше "Локомотива" забила і третій м'яч - Перич забив тепер уже в чужі ворота. "Ворскла" відіграла один гол, але цього виявилося недостатньо.

"Ворскла" - "Локомотив" - 2:3 (перший матч - 0:0)

Голи: Перич (аг), 49, Чеснаков, 74 – Бочкай, 1, Фіоліч, 53, Перич, 65

"Ворскла": Шуст, Сапай (Ребенок, 60), Дитятьєв, Чеснаков, Пердута, Ткачук, Скляр (Голодюк, 70), Кобахідзе, Хльобас (Зарічнюк, 74), Бартуловіч, Коломоєць

"Локомотива": Загорац, Бартолец, Майсторович, Перич, Рожман, Цапан, Чорич, Грезда, Фіоліч (Шуніч, 81), Бочкай (Чекічи, 68), Марич (Радонич, 65)

Попередження: Пердута, Скляр – Цапан

На 45-й хвилині Хльобас не реалізував пенальті (воротар)

Таким чином, полтавці, як і рік тому, не зуміли пройти кваліфікацію Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі