"Ворскла" мінімально обіграла "Шахтар", погіршивши шанси "гірників" на чемпіонство

Поділитися
"Ворскла" мінімально обіграла "Шахтар", погіршивши шанси "гірників" на чемпіонство © fcvorskla.com.ua
Донеччани втратили важливі очки у боротьбі за п'ятий поспіль чемпіонський титул. Тепер "Дніпро" має чудові позиції в чемпіонській гонці - дві гри в запасі і можливо - однакову кількість очок.

"Ворскла" на домашньому стадіоні у Полтаві несподівано здолала "Шахтар" 1:0 в рамках 25-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, погіршивши позиції чемпіона в боротьбі за п'ятий поспіль титул.

Переможний м'яч забив на 84-й хвилині македонський легіонер полтавчан Адіс Яхович - форвард відзначився після передачі вийшов на заміну наприкінці поєдинку Олега Міщенка. Останній шанс зрівняти рахунок мав аргентинець Факундо Феррейра, але його удар прийшовся в блок з кількох футболістів "Ворскли".

В інших матчах туру, які відбулися напередодні, донецький "Металург" розгромив "Севастополь" 3:0, а "Іллічівець" виграв у "Волині" 1:0.

Таким чином, "Шахтар" має 47 очок, а у "Дніпра" на три менше і два матчі в запасі, що дає чудові шанси на те, щоб дніпропетровська команда очолила турнірну таблицю найближчим часом.

Переможний результат полтавчанам принесла досить грамотна гра в обороні, а також контратаки - підопічні Василя Сачка, який під час перебування футболістом був стабільним бомбардиром, як і в поєдинку першого кола на "Донбас-Арені" постійно шукали щастя біля воріт Антона Каніболоцького. Однак, на відміну від того матчу, їм вдалося скоротити до мінімуму провали в обороні. Фактично підопічні Мірчі Луческу не мали, як це часто буває, купу гольових моментів. Тому перемога "Ворскли" має чимало логічних пояснень.

Головне - в черговий раз "Шахтар" просто недооцінив суперника. Зазначимо, що це вже друга поразка "гірників" у п'яти матчах весняної частини чемпіонату. Раніше донеччани поступилися на своєму полі "Дніпру" 0:2.

Ворскла - Шахтар- 1:0 (0:0)

Гол: Яхович, 83.

"Ворскла" (Полтава): Непогодов, Пердута, Даллку, Ткачук, Сапай, Чеснаков, Дедечко, Маркоскі (Міщенко, 74), Турсунов, Яхович (Скляр, 87), Янузі (Баранник, 64).

"Шахтар" (Донецьк): Каніболоцький, Ст. Шевчук (Феррейра, 82), Кривцов, Ракицький, Срна, Фред, Степаненко, Дуглас, Алекс, Едуарду (Бернард, 69), Луїс Адріану.

Покарання: Бернард, 78. Ракицький, 79. Дедечко, 80. Фред, 89. Степаненко, 90 (попередження).

Судді: Вакс (Сімферополь), Левко (Чернівці), Шлончак (Черкаси).

12 квітня. Полтава. Стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського.

Зазначимо, що 12 квітня відбудуться наступні матчі: "Зоря" - "Чорноморець", "Динамо" - "Карпати" і "Дніпро" - "Металург" З, на завтра запланований поєдинок "Металіст" - "Таврія". !zn

Читайте також:

Луческу знову оштрафували за відмову потиснути руку тренеру "Карпат"

В чемпіонаті Прем'єр-ліги повинно залишитися 16 команд, - експерти

Букмекери істотно знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство

Фоменко пояснив, чому збірна відмовилася від матчу з Аргентиною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі