Воронін прогнозує суператакувальну модель "Баварії" і проблеми для "Шахтаря"

Поділитися
Воронін прогнозує суператакувальну модель "Баварії" і проблеми для "Шахтаря" Ар'єн Роббен може зіграти ключову роль у перемозі своєї команди
Колишній нападник збірної України, які провів більше 10 років у складах кількох німецьких команд, вважає, що з одного боку українцям в Мюнхені буде важко, з іншого - їм нема чого втрачати.

Кращий український легіонер в Бундеслізі Андрій Воронін, який відмінно знайомий з німецьким футболом, вважає, що у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між Шахтарем і Баварією, підопічним Мірчі Луческу буде дуже важко протистояти атакуючої моделі мюнхенської команди.

За словами Вороніна, головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола хоч і любить грати без яскраво вираженого центрфорварда, в майбутньому поєдинку буде змушений зробити акцент на атаку, адже його команді необхідно в що б то ні стало забивати голи.

"Психологічна перевага - на боці українського клубу: "Шахтарю" втрачати вже зовсім нічого, тоді як для "Баварії" поразка стане серйозним ударом", - цитує Вороніна видання "Спорт-Экспресс в Украине"

"Абсолютно не здивуюся, якщо проти "Шахтаря" Гвардьола зіграє в два форварди: Левандовському допоможе Мюллер, на флангах з'являться Роббен і Рібері, а Гьотце буде підтримувати всю цю конструкцію трохи з глибини. Такий ось суператакувальний варіант. Загалом, боюся, що в перші хвилини "гірникам" доведеться дуже важко", - вважає екс-нападник збірної України.

Читайте також: "Шахтар" - "Баварія": відео матчу

Нагадаємо, що у першому поєдинку, який завершився внічию 0:0, "Шахтар" майже повністю нейтралізував атакуючі дії суперника, але при цьому "оранжево-чорні" геть забули про свою атаці. У підсумку, за весь матч підопічні Мирчил Луческу лише один раз вдарили по воротах і не подали жодного кутового.

Після матчу у Львові колишній тренер "гірників" Валерій Яремченко виділив два моменти: по-перше, Баварія позбавила бразильців Шахтаря м'яча, не даючи створювати їм моменти, по-друге, німецька команда грала далеко не на межі своїх можливостей, і навіть у такому випадку контролювала відбувається на полі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі