"Вороги відступлять": Ломаченко висловився про війну та можливість її завершити

Поділитися
Василь Ломаченко © Boxingscene
Український боксер закликав до об’єднання.

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) висловився про вторгнення Росії в Україну та можливість завершити війну.

Боксер опублікував повідомлення в Instagram.

"Нам необхідно бути однодумцями у своїй країні. Якщо ми зможемо цього досягти, наші вороги відступлять. Ізраїльський народ зазнав поразки від ворогів щоразу, коли відступав від Господа, але Господь завжди вів його до щирого каяття.

Господь завжди із нами. Люди мінливі, мов вітер. Сьогодні вони – за тебе, завтра – проти. Хто може зупинити вітер? Хто може догодити всьому світу?

Якщо намагаєшся догодити кожному, обов'язково потрапиш у біду. Євангеліє каже: премудрість – простим. Будемо перед усім світом нічим, щоби перед Богом стати чимось.

Істина вічна, і хто тримається істини, того істина зберігає в його житті, тому що Господь Сам сказав: "Я – Шлях, Істина і Життя" (Ін. 14:6)", – написав Ломаченко.

Нагадаємо, Василь Ломаченко раніше неодноразово публікував у Instagram пости, присвячені підтримці УПЦ МП та критиці дій керівництва України щодо церкви, яка тісно пов'язана з Росією. При цьому сторінка спортсмена в Instagram не відкривається в Україні.

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко через обстріл Одеси відмовився проводити бій цього року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі