Володимира Кличка офіційно внесли до Міжнародної зали боксерської слави

Поділитися
Володимира Кличка офіційно внесли до Міжнародної зали боксерської слави Варто зазначити, що Віталія Кличка було включено до Зали слави у 2018 році © Boxingscene
Церемонія мала відбутися ще 2021 року.

Легендарний український екс-чемпіон світу Володимир Кличко (64-5, 53 KO) офіційно увійшов до Міжнародної зали боксерської слави, повідомляє офіційний сайт організації.

Зазначимо, що Кличка-молодшого було додано до цього списку ще у 2021 році. Проте через пандемію коронавірусу цю церемонію перенесли.

Українець не був присутній на офіційній церемонії, проте він все ж таки виступив дистанційно:

"На жаль, російська агресія і війна на моїй батьківщині не дозволила мені приєднатися до вас на цій церемонії особисто. Ця війна змінила не тільки мене, але весь світ. Я також пам'ятаю, як моє життя змінило бокс. Він зробив мене найкращою людиною. Навіть незважаючи на те, що це було трохи лякаюче на початку, пізніше я почав отримувати від цього насолоду", - сказав Кличко.

Володимир Кличко 1996-го року виграв Олімпіаду, а потім провів яскраву кар'єру у профі. Він володів титулами WBO (2000-2003, 2008-2015), IBF (2006-2015), IBO (2006-2015) та WBA (2011-2015) у надважкій вазі.

У своєму останньому поєдинку 29 квітня 2017 року в Лондоні Володимир Кличко зустрічався з Ентоні Джошуа та зазнав поразки нокаутом в одинадцятому раунді. Пізніше легендарний боксер вирішив завершити кар'єру і відмовився від реваншу.

Раніше Володимир Кличко назвав умову, за якої розгляне варіант із поновленням кар'єри.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі