Володимир Кличко впевнений, що впорається з Джошуа в гостях у чемпіона

Поділитися
Володимир Кличко впевнений, що впорається з Джошуа в гостях у чемпіона Кличко завершить кар'єру, коли втратить мотивацію © The Telegraph
Український суперважковаговик вважає, що став тільки краще останнім часом.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко (64-4, 54 КО) поділився думками про своє майбутнє, зачепивши тему наступного бою проти британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

"Я до сих пір відчуваю, що перебуваю у відмінній формі для вирішення поставлених завдань. Джошуа в даний час є кращим важковаговиком у світі - молодий, амбітний, який володіє титулом. Але я впевнений, що зможу виграти у нього, навіть боксуючи в гостях".

"Завершення кар'єри? Я не знаю, коли зупинюся. Це може статися в будь-який момент, коли я відчую, що мені не вистачає мотивації. Навіть для того, щоб наполегливо працювати на тренуваннях. Грошова мотивація? Якщо б після 20 років успішної професійної кар'єри саме гроші я ставив на перше місце, це точно було б не правильно. Мій майбутній бій - мета, якої я живу і палаю. Я хочу втретє стати чемпіоном світу і завоювати пояс", - сказав Кличко-молодший.

"Якщо ж говорити про більш віддалене майбутнє, то для мене важливо вести здоровий спосіб життя і, можливо, як би це пафосно не звучало, бути прикладом для наслідування для інших".

Нагадаємо, на кону бою, який відбудеться 29 квітня на "Вемблі", стоятимуть пояси чемпіона світу за версіями IBF і IBO у суперважкій вазі, а також пояс WBA Super.

Український ветеран повинен був повернутися на ринг 10 грудня минулого року саме проти Джошуа, але отримав травму, в результаті чого плани Кличка-молодшого змінилися.

Читайте також: Легенда боксу Форман назвав Володимира Кличка "ветераном, який може здивувати"

Раніше повідомлялося, що місткість стадіону "Вемблі" на бій Кличка і Джошуа буде збільшена.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі