Володимир Кличко відпрацьовує удар, яким було нокаутовано болгарина Пулєва - ЗМІ

Поділитися
Володимир Кличко відпрацьовує удар, яким було нокаутовано болгарина Пулєва - ЗМІ Володимир Кличко готується до поєдинку з Браянтом Дженнінгсом © Братство Кличко
Підготовка до зустрічі з небитих американцем Браянтом Дженнінгсом підходить до завершення. Наступного тижня боксерів чекають традиційні заходи - прес-конференція і зважування.

25 квітня в Нью-Йорку на легендарній арені "Медісон Сквер Гарден" відбудеться 67-й за рахунком поєдинок у професійній кар'єрі українця Володимира Кличка.

Чемпіон за версіями WBA/WBO/IBF/IBO буде відстоювати свої титули в поєдинку з американським проспектом Браянтом Дженнінгсом, на рахунку якого жодної поразки в 19 матчах.

Спаринги, які почалися в перших числах квітня в таборі команди Кличка в американській Флориді, підійшли до кінця і тепер Кличко чекає тиждень більш спокійних тренувань. Додамо, що серед спаринг-партнерів чемпіона був і український напівважковаговик Ісмаїл Сіллах, який після поразки в чемпіонському бою від росіянина Сергія Ковальова поки не повернувся в ринг.

Судячи з відео, Кличко активно тренує зі своїм наставником Джонатоном Бенксом лівий боковий удар, яким він несподівано для багатьох послав у нокаут болгарина Кубрата Пулєва предудущем бою 15 листопада 2014 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі