Володимир Кличко проведе бій в один день з футбольною збірною України

Поділитися
Володимир Кличко проведе бій в один день з футбольною збірною України © klitschkofund.org
На відновлення українського боксера піде небагато часу: вже через кілька тижнів Кличко обіцяє почати новий етап підготовки до обов'язкового захисту титулів.

Читайте також: Голова федерації любительського боксу готовий обговорити участь Кличка на Іграх-2016 у Ріо

Володимир Кличко, який був змушений відкласти бій з болгарином Кубратом Пулєвим через ушкодження руки, повідомив про нову дату поєдинку.

Захищати свої титули в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO він буде в поєдинку проти того ж суперника 15 листопада, тобто на два з гаком місяці пізніше спочатку встановленої дати 6 вересня. Не змінилося і місце проведення матчу - арена "О2" в німецькому Гамбурзі.

Примітно, що 15 листопада відбудеться ще одна важлива для українських любителів спорту подія - футбольна збірна України зіграє черговий матч відбірного турніру Євро-2016 проти Люксембургу.

Кличко на своїй сторінці в Facebook подякував усім за підтримку і пообіцяв, що в найближчі два тижні він має намір повернутися до тренувань.

Нагадаємо, український боксер під час одного із занять кілька днів тому відчув біль у лівій руці і після медичного обстеження у нього діагностували травму біцепса, що, звичайно, зробило неможливим проведення бою 6 вересня.

Додамо, що востаннє Володимир Кличко виходив у ринг 26 квітня, коли в німецькому Оберхаузені у п'ятому раунді відправив у нокаут австралійця Алекса Липаї в рамках обов'язкового захисту титулу WBO.

Також слід зазначити, що для українця бій з Пулєвим стане вже 66-м у професійній кар'єрі. На його рахунку 62 перемоги (52 нокатуом) і три поразки. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі