Володимир Кличко назвав причину, по якій я вирішив завершити кар'єру боксера

Поділитися
Володимир Кличко назвав причину, по якій я вирішив завершити кар'єру боксера Кличко міг заробити за реванш з Джошуа 20 мільйонів © facebook.com/KlitschkoOfficial
Українець пояснив, що завершив кар'єру через втрату мотивації.

Український суперважкоатлет Володимир Кличко (64-5, 53 КО) розповів в інтерв'ю Bild, що міг заробити за реванш проти чемпіона IBO, IBF, WBA Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) 20 мільйонів фунтів, а також пояснив причину відходу з боксу.

"У мене був план. Я був одержимий перемогою в бою з Джошуа. У мене була тисяча причин погодитися на матч-реванш, і стільки ж – щоб завершити кар'єру. Але на момент прийняття рішення частина мене вже померла.

Я помітив, що мотивація була не на тому рівні. Навіть можливі 20 мільйонів, які я міг заробити за реванш з Джошуа, не могли змінити мою думку. Якби я продовжував битися тільки через гроші, я би дурив себе", - повідомив Кличко.

Раніше авторитетний боксерський портал повідомив про реванш 41-річного Кличка проти британського чемпіона світу Ентоні Джошуа, однак у підсумку українець відмовився від цієї ідеї і вирішив завершити кар'єру боксера.

29 квітня у Лондоні відбувся їх перший поєдинок, в якому Джошуа нокаутував Кличка-молодшого в одинадцятому раунді.

Раніше Володимир Кличко заявив, що "абсолютно готовий до нових випробувань".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі