Володимир Кличко - Кубрат Пулєв. Анонс, де дивитися бій

Поділитися
Володимир Кличко - Кубрат Пулєв. Анонс, де дивитися бій Володимир Кличко перевершує Кубрата Пулєва в зростанні, але важить на півкіло менше © klitschko-brothers.com
15 листопада у Гамбурзі український чемпіон проведе другий поєдинок у 2014 році. На кону матчу буде стояти чемпіонський пояс від Міжнародної боксерської федерації (IBF), а також ще три титули, якими володіє Кличко.

15 листопада в Гамбурзі на арені О2 українському суперчемпиону Володимиру Кличку протистоятиме ще один непереможний боксер болгарин Кубрат Пулєв.

На кону поєдинку стоятиме чемпіонський пояс у суперважкій вазі за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF).

Володимир Dr. Steelhammer Кличко (62-3, 52 КО) - Кубрат The Cobra Пулєв (20-0, 11 КО)

15 листопада, субота, 23:00. Гамбург (Німеччина), O2 World Arena

Пряма трансляція на телеканалі "Інтер"

Поєдинок за титули чемпіона світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO в суперважкій вазі (понад 90,7 кг).

Боксер з Софії прийшов на профиринг в досить зрілому віці, провівши дебютний поєдинок у вересні 2009 року, коли йому виповнилося 28 років. Однак незабаром чемпіон Європи-2008 (ці змагання в англійському Ліверпулі стали тріумфальними для збірної України на чолі з Василем Ломаченком та Олександром Усиком) поступово вийшов на топ-рівень і став отримувати в опозицію серйозних суперників.

Знаковим для Кобри став 2012 рік: спочатку Пулєв здолав відомого джорнімена англійця Майкла Спротта, а потім нокаутував екс-українця Олександра Дмитренка. Вже тоді про Пулеве заговорили і брати Клички, яким все частіше ставили питання про чергове проспекті, але не з Америки чи Британії, а з континентальної Європи.

Перемога над Олександром Устиновим, який представляє Білорусь, додала авторитету Пулєву, а незабаром він отримав статус офіційного претендента на чемпіонський бій IBF. Після звичної чехарди в організації бою та пошуку другого учасника елімінатора, Пулєв отримав в суперники досвідченого американця Тоні Томпсона, який двічі опинявся на канвасі рингу після зустрічей з Володимиром Кличком.

Пулєв на відміну від Кличка не зумів нокаутувати американця, проте зумів виграти бій за очками. Поєдинок, до речі, став одним з найбільш нецікавих топових матчів у суперважкому дивізіоні за останні кілька років. Перед зустріччю з Кличком Пулєв підняв собі настрій двома перемогами над прохідними суперниками, і влітку отримав контракт на найважливіший поєдинок у своїй кар'єрі.

У кінці серпня Пулєв напевно відчув, що його мрія може так і не стати реальністю, адже Володимир Кличко повідомив, що через травму не зможе провести матч 6 вересня. Однак досить швидко "намалювалася" нова дата - 15 листопада. Кличко швидко повернувся в стрій і завершив підготовку до вже 66 поєдинку на профірингу.

Слід зазначити, що Кличко свій попередній бій - з австралійцем Алексом Липаи - провів 26 квітня. У ньому він здобув дострокову перемогу у 5-му раунді. Швидше за все зустріч з Кульовим не буде проходить за таким сценарієм, адже проти теперішніх Липаи болгарин має просто блискучою технікою і відрізняється наявністю боксерського інтелекту. Тим не менш, у Пулєва немає нокаутуючого удару, так що він навряд чи може розраховувати на так званий "лакі панч", тобто щасливий удар, який відразу ж повалить Кличка на підлогу.

Єдиний шанс для болгарина - перемога за очками, як би парадоксально це не звучало, адже всі три поразки Кличка відбувалися після нокаутів.

Читайте також: Колишній суперник Кличка лякає українця бездоганною готовністю болгарина Пулєва

Напередодні поєдинку в ЗМІ з'явилася інформація, що на кону поєдинку Кличко - Пулєв буде стояти лише титул за версією IBF, так як команда болгарина відмовилася внести плату за санкціонування бою за трьома версіями, чемпіоном у яких є Кличко. Однак у підсумку, повідомлення не підтвердилося.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі