Володимир Кличко і легендарний Холіфілд провели незвичайний спаринг

Відео
Поділитися
Володимир Кличко і легендарний Холіфілд провели незвичайний спаринг 57-річний Холіфілд може зустрітися з Тайсоном © Братство Кличко
Боксери спарингувалися без ударів.

Легендарні боксери Володимир Кличко і Евандер Холіфілд провели незвичайний спаринг.

Боксери не били один одного, а відпрацювали техніку ударів і пересування в межах рингу. Відео спарингу опублікував Олексій Мочанов.

Нагадаємо, Холіфілд є єдиним в історії професійного боксу чотириразовим чемпіоном світу в суперважкій вазі, а також боксером, якому вдалося завоювати звання абсолютного чемпіона світу в двох вагових категоріях (перша важка і суперважка вага). Свій останній бій Евандер Холіфілд провів у 2011-му році.

На початку травня Холіфілд оголосив про повернення в бокс. Він буде боксувати на виставкових поєдинках в благодійних цілях.

Володимир Кличко у своєму останньому поєдинку 29 квітня 2017 року в Лондоні зустрічався з Ентоні Джошуа і зазнав поразки нокаутом в одинадцятому раунді. Пізніше легендарний боксер прийняв рішення завершити кар'єру і відмовився від реваншу.

За свою професійну кар'єру Володимир Кличко здобув 64 перемоги, поступившись лише в п'яти боях. На його рахунку титули чемпіона світу за версіями WBO, IBF, WBA та IBO.

Читайте також: Легенда боксу Холіфілд підтвердив свою участь у київському конгресі WBC

Раніше повідомлялося про те, що легендарний Тайсон почав тренування перед поверненням на ринг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі