"Волинь" підтвердила повернення на тренерський місток Віталія Кварцяного

Поділитися
"Волинь" підтвердила повернення на тренерський місток Віталія Кварцяного Кварцяний знову повертається © hds.harvard.edu
Поки що відомий фахівець буде працювати з луцькою командою як "виконуючий обов'язки".

Прес-служба ФК "Волинь" підтвердила призначення на вакантну посаду головного тренера, відомого спеціаліста Віталія Кварцяного.

59-річний фахівець був представлений футболістам і адміністративному персоналу команди. Кварцяний поспілкувався з футболістами і вже сьогодні проведе перше тренування.

Помічником Віталія Володимировича буде працювати Володимир Дикий, а тренером воротарів Сергій Чабан. Остаточно тренерський штаб буде сформовано до кінця травня.

Зазначимо, що Віталій Кварцяний вже керував луцькою командою в 1989-1990, 1994-1996 та 2001-2011 роках. Під його керівництвом "Волинь" зіграла 698 матчів.

Перед Кварцяним поставлено завдання утримати "Волинь" у Прем'єр-лізі. Нагадаємо, що на сьогоднішній день лучани йдуть на поки що рятівному 14-му місці, випереджаючи "Говерлу" на 4 пункти.

Відзначимо, що майже весь сезон "Волинь" тренувалася під керівництвом Анатолія Дем'яненка, який змінив на посту у кінці 2011 року саме Віталія Кварцяного. Проте кілька тижнів тому Дем'яненка було звільнено, після чого командою керував Анатолій Пісковець.

У наступному турі "Волинь" прийматиме київський "Арсенал", а 18 травня в рамках передостаннього, 29-го туру чемпіонату зіграє з "Говерлою". Судячи з усього, саме в цьому матчі і вирішиться доля передостаннього місця в турнірній таблиці. !zn

Читайте також:

"Шахтар" достроково завоював чемпіонство

Колишній тренер "Ворскли" подав у Європейський суд на свою команду

ЗМІ: Кварцяного звільнили після критики суддів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі