"Битиметься за свою країну": відомий боксер оцінив шанси Усика в реванші з Джошуа

Поділитися
Усик та Джошуа проведуть реванш влітку © Boxingscene
Ріккі Хаттон зазначив, що український боксер зараз більше думає про війну, ніж про майбутній бій.

Екс-чемпіон світу у двох дивізіонах Ріккі Хаттон поділився думками про майбутній реванш між чемпіоном WBA, WBO, IBF, IBO у надважкій вазі Олександром Усиком (19-0, 13 КО) та британцем Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).

"Важко сказати, хто буде більшою загрозою в цьому поєдинку. Ми протягом багатьох років бачили, на що здатен Усик. Ми бачили його домінування у важкій вазі й те, що він зробив з Джошуа минулого року.

Але зараз бентежний час для Усика та його співвітчизників. Бокс - це останнє, про що він думає. Йому буде важко вийти та побитися з Ентоні Джошуа.

Джошуа потрібно бути готовим до реваншу, тому що Усик битиметься за свою країну, щоб надіслати правильне послання. Дуже багато чого відбувається в головах обох бійців", - цитує Хаттона Tribuna.com з посиланням на Metro.

Нагадаємо, 25 вересня минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та відібрав у британця всі його титули.

Усик повернувся до України і вступив до територіальної оборони після початку військового вторгнення Росії. Пізніше стало відомо, що чемпіон світу залишив Україну для підготовки до реваншу проти британця.

Раніше повідомлялося про те, що Усик після бою з Джошуа повернеться захищати Україну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі