Визначився наступний суперник Володимира Кличка

Поділитися
Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO і WBO українець Володимир Кличко підписав контракт на бій з британцем Дереком Чісорою. Про це у вівторок, 12 жовтня, повідомив менеджер братів Кличків Бернд Бенте.

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO і WBO українець Володимир Кличко підписав контракт на бій з британцем Дереком Чісорою. Про це у вівторок, 12 жовтня, повідомив менеджер братів Кличків Бернд Бенте.

За його словами, поєдинок відбудеться вже цього року - 11 грудня - у німецькому місті Маннгейм на SAP Arena.

«Я думаю, що цей бій буде цікавий, адже Чісора ще не програвав на професійному рингу. Володимир і його тренер Еммануель Стюард дивилися деякі бої Чісори і були вражені його хорошим ударом, високою швидкістю та мобільністю», - сказав Бернд Бенте.

Володимир Кличко також вважає Дерека Чісору небезпечним супротивником. «Він молодий, швидкий і володіє нокаутуючим ударом. Я не буду недооцінювати Чісору, а намагатимусь підготуватися так, щоб не залишити йому шансів перемогти, - сказав українець. - Мій тренер Емануель Стюард застеріг мене від недооцінки рівня Чісори, і нагадав про великого Мохаммеда Алі, який програв свій титул у 1978 році Леону Спінксу, що проводив лише восьмий бій на професійному ринзі. Я не буду недооцінювати Чісору. Моя підготовка до бою буде такою ж інтенсивною, як і завжди, і я постараюся не дати Чісорі жодного шансу».

У свою чергу британець заявив, що готовий до бою з Володимиром Кличком. «Я знав, що моя перемога над Семом Секстоном значно просуне мене в рейтингах, але це просто неймовірна можливість для мене. Усі думають, що мої шанси проти Кличка еквівалентні тому, що в пеклі піде сніг, але я не звертаю на це уваги. Я б'юся все своє життя, і я готовий до чергової битви. Це буде мій день і в кінці року весь світ дізнається моє ім'я», - зазначив він.

Варто відзначити, що SAP Arena є щасливою для українця. Тут Володимир Кличко раніше нокаутував Кріса Бірда і захищав свої титули в поєдинках з Хасимом Рахманом і Реєм Остіном.

Нагадаємо, востаннє українець боксував 11 вересня. Він вкотре захистив свої титули, нокаутувавши нігерійця Сема Пітера.

Британцеві зімбабвійського походження Дереку Чісорі всього 26 років. На професійному рингу він провів 14 поєдинків, вигравши всі. Дев'ять разів Чісора закінчував бої достроково.

За матеріалами ESPN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі