Віталій Кличко впевнено переміг Шеннона Бріггса, проте не зумів відправити його в нокаут

Відео
Поділитися
© yugopolis.ru
Український боксер-суперважкоатлет, чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко захистив свій титул у бою проти претендента на пояс - американця Шеннона Бріггса (Shannon Briggs).
Український боксер-суперважкоатлет, чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко захистив свій титул у бою проти претендента на пояс - американця Шеннона Бріггса (Shannon Briggs).Бій почався пізно ввечері в суботу, 16 жовтня, на спортивній арені Гамбурга «o2 World» і тривав усі 12 раундів. За одноголосним рішенням суддів перемогу було віддано Кличку. Український боксер мав істотну перевагу протягом бою і неодноразово був близький до того, що б відправити суперника в нокаут після сьомого раунду. Однак Бріггс вистояв під найпотужнішими ударами Кличка. Це був сорок третій бій у професійній кар'єрі Віталія Кличка на професійному рингу, 38 з 41 виграних боїв він закінчив достроково, а два програв (через отримані травми). 38-річний американець на прізвисько «гармата» на професійному ринзі провів 58 поєдинків, з яких у 51 здобув перемогу, 45 з них достроково, в 6 програв та 1 закінчився нічиєю. У 2006-2007 роках Ш. Бріггс володів поясом чемпіона світу за версією WBO. Брати Клички володіють чотирма з п'яти поясів чемпіонів світу: Володимир Кличко є чемпіоном за трьома версіями - IBF, WBO і IBO, а Віталій Кличко - чемпіон світу за версією WBC. Поясом чемпіона світу за версією WBA володіє британець Девід Хей. Кращі моменти бою (відео) За матеріалами "Інтерфакс-Україна"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі