Віталій Кличко порибалив із суперником

Поділитися
© hqwalls.com.ua
Чемпіон світу з боксу за версією WBC українець Віталій Кличко сходив на риболовлю з американцем Шенноном Бріггсом. Вони зійдуться на рингу 16 жовтня цього року.
Чемпіон світу з боксу за версією WBC українець Віталій Кличко сходив на риболовлю з американцем Шенноном Бріггсом. Вони зійдуться на рингу 16 жовтня цього року.Порибалили боксери на річці Ельба під час прес-туру у німецькому місті Гамбург, повідомляють місцеві ЗМІ. Чи вдалося їм спіймати щось, не уточнюється. Кличко і Бріггс під час риболовлі кепкували один з одного, а також позували фотографам. Саме у Гамбурзі українцеві належить захищати свій титул у поєдинку з американцем. Бій пройде на гамбурзькій арені O2 World Arena, що вміщає 17 тисяч глядачів. На прес-конференції, присвяченій поєдинку, яка відбулася 30 серпня у Києві, Бріггс пообіцяв нокаутувати Кличка за перші 30 секунд бою. Українець, у свою чергу, висловив упевненість, що він зможе відправити суперника в нокаут і сказав, що збирається завершити поєдинок якомога швидше.

За матеріалами Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі