Віталій Кличко не сумнівається в перемозі брата над Джошуа

Поділитися
Віталій Кличко не сумнівається в перемозі брата над Джошуа Брат буде поруч з Володимиром під час поєдинку з Джошуа © BoxingScene
Кличко-старший підтримав Володимира перед майбутнім боєм.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Віталій Кличко має намір бути поруч з рингом, коли його брат Володимир (64-4, 54 КО) буде боксувати проти володаря поясу IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

"Коли я боксував, то Володимир завжди був біля рингу і підтримував мене. Я зроблю аналогічно під час зустрічі з Джошуа в Лондоні. Звичайно, у брата відмінна команда, але підтримка близької людини також дуже важлива. Впевнений, що перемога буде за нами.

Це зустріч двох олімпійських чемпіонів. Джошуа жодного разу не програв, він нокаутував усіх своїх суперників і молодше Володимира на 12 років. Але я знаю, що брат зробить все для перемоги. Знаю Володимира, як ніхто інший, тому можу лише сказати, що ні в кого з боксерів немає такої майстерності і досвіду. Крім того, Володимир прекрасно розуміє, наскільки високі ставки в цьому поєдинку", - цитує Віталія Кличка Sport Arena з посиланням на BoxingScene.

Поєдинок Кличко - Джошуа пройде в Лондоні на "Уемблі" 29 квітня. На кону будуть стояти пояса чемпіона світу за версіями IBF і IBO, а також титул WBA Super.

Нагадаємо, раніше був представлений промо-ролик майбутнього бою Кличко - Джошуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі