Відомий футбольний арбітр заарештований у США за контрабанду героїну

Поділитися
Колишній футбольний арбітр еквадорець Байрон Морено, який набув сумної популярності після низки грубих помилок на Чемпіонату світу 2002 року, заарештований у США за спробу ввезти велику партію героїну. Про це у середу, 22 вересня, повідомляють місцеві ЗМІ.
Колишній футбольний арбітр еквадорець Байрон Морено, який набув сумної популярності після низки грубих помилок на Чемпіонату світу 2002 року, заарештований у США за спробу ввезти велику партію героїну. Про це у середу, 22 вересня, повідомляють місцеві ЗМІ.Байрон Морено був заарештований у нью-йоркському міжнародному аеропорті ім Джона Кеннеді. Колишній футбольний арбітр, який прибув з рідного Еквадору під час проходження паспортного контролю викликав підозри правоохоронців тим, що почав помітно нервувати. При обшуку у Байрона Морено були знайдені 10 пакетів із героїном, які були закріплені на тілі. На територію США він хотів провезти близько 6 кг наркотиків. Незабаром колишній футбольний арбітр постане у США перед судом, йому загрожує тривале тюремне ув'язнення. Байрон Морено став всесвітньо відомим після Чемпіонату світу 2002 року, який проходив на полях Південної Кореї і Японії. Тоді він «відзначився» кількома грубими помилками у низці важливих матчів. Так, у чвертьфінальному поєдинку він скасував три чистих голи іспанців у ворота Південної Кореї. Азіатська збірна у підсумку виграла той поєдинок у серії пенальті. Байрон Морено «відзначився» і на стадії 1/8 фіналу. Тоді він не зарахував чистий гол у ворота італійців Південної Кореї. Окрім того, він видалив одного з лідерів збірної Італії Франческо Тотті за симуляцію. Як показав повтор, він все ж таки був збитий у штрафному суперника, і арбітру варто було призначити одинадцятиметровий. «Шість кілограмів наркотиків? Мені здається, що саме стільки в нього було ще у 2002 році, тільки тоді вони були в його організмі, - так відреагував на арешт Байрона Морено голкіпер збірної Італії Джанлуїджі Буффон. - А якщо серйозно, то коли люди зі спорту виявляються вплутаними у справи з наркотиками, це означає, що вони виявилися на дні». Брайан Морено встиг «відзначитися» у рідному Еквадорі. Спочатку він був дискваліфікований на 20 матчів за погане суддівство поєдинку національної першості. До зустрічі «Депортіво університету де Кіто» та «Барселони» він компенсував до основного часу 13 хвилин, давши можливість господарям забити два м'ячі і виграти 4:3. Пізніше на Брайана Морено знову наклали дисциплінарні стягненням після того, як він без причини видалив в одному матчі трьох гравців. У результаті в 2003 році він вирішив закінчити кар'єру арбітра.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі