Відомий британський боксер позбавлений ліцензії через відеоролик із кокаїном

Поділитися
© rudata.ru
Відомий британський боксер 31-річний Ріккі Хаттон позбавлений ліцензії. Про це у четвер, 23 вересня, повідомляють місцеві ЗМІ.
Відомий британський боксер 31-річний Ріккі Хаттон позбавлений ліцензії. Про це у четвер, 23 вересня, повідомляють місцеві ЗМІ.Британські спортивні органи прийняли рішення позбавити колишнього чемпіона світу у двох вагових категоріях (IBF і WBA) ліцензії на участь у боксерських змаганнях після того, як в інтернеті з'явився відеоролик, в якому він приймає кокаїн у кімнаті готелю. Спортсмен був також оштрафований на 20 тисяч фунтів. Сам боксер 10 днів тому ліг у реабілітаційну клініку, а розслідуванням його справи зараз займається британська поліція. У травні 2009 року у Лас-Вегасі в чемпіонському бою за титул IBO у першій напівсередній вазі філіппінець Менні Пакьяо на останній хвилині другого раунду нокаутував Ріккі Хаттона. Після тієї поразки у британця, за його словами, почалася сильна депресія, з якою він намагався боротися за допомогою алкоголю і наркотиків. Загалом на професійному рингу Ріккі Хаттон 46-ть боїв, здобувши перемогу у 44-х з них. Після поразки від Менні Пакьяо британець, відомий своєю буйною вдачею, більше не виходив на ринг.

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі