Відомий український тренер Вернидуб воює у складі ЗСУ на південному фронті

Поділитися
Відомий український тренер Вернидуб воює у складі ЗСУ на південному фронті Вернидуб повернувся до України після початку військового вторгнення Росії © Динамо Киев от Шурика
Сини тренера пішли до територіальної оборони.

Один з найкращих українських футбольних тренерів Юрій Вернидуб вступив до лав ЗСУ і перебуває на передовій, про що повідомив журналіст "ТаТоТаке" Михайло Співаковський.

Фахівець після початку військового вторгнення Росії залишив роботу головного тренера молдавського "Шерифа" та повернувся до України, щоб захищати рідну землю.

На цю мить Вернидуб знаходиться в артилерійському підрозділі та бере участь у бойових діях з окупантами на південному фронті. Його сини Віталій та Микола вступили до територіальної оборони.

"Зараз Юрій Миколайович Вернидуб бореться фактично на передовій. Він в артилерії. У нас кілька днів тому було коротке спілкування. Він пишається своїми синами, які перебувають у територіальній обороні Запоріжжя. Їхні дружини за кордоном, а ось дружина Юрія Миколайовича відмовилася емігрувати. Вона, напевно, теж у Запоріжжі", - сказав Співаковський.

Юрій Вернідуб (праворуч) перебуває на передовій. Фото - twitter.com/VZverov.

Раніше повідомлялося про те, що екс-футболіст збірної України Федецький вступив до тероборони Луцька.

Поділитися
Дивіться спецтему:
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі