Відомий український тренер повернувся до УПЛ

Поділитися
Відомий український тренер повернувся до УПЛ Григорчук не працював в Україні з 2014 року © azerisport.com
Роман Григорчук тренуватиме "Чорноморець".

Одеський "Чорноморець" призначив на посаду головного тренера Романа Григорчука, про що повідомила прес-служба клубу УПЛ.

Сторони уклали угоду на три роки.

"Я дуже радий поверненню в дорогий для мене "Чорноморець", до прекрасної Одеси та до улюблених, неймовірних уболівальників. У нас попереду багато роботи на зборах, але я вже з нетерпінням чекаю на поновлення сезону та перший матч на домашньому стадіоні.

Разом з новим тренерським штабом робитимемо все, щоб наступного року вболівальники команди мали більше позитивних емоцій", - прокоментував своє призначення Григорчук.

Минулим місцем роботи фахівця був солігорський "Шахтар", який він залишив минулого літа. Григорчук успішно очолював "Чорноморець" з 2010 по 2014 рік, після чого працював лише за межами України.

"Чорноморець" після першої половини сезону посідає 13-те місце у турнірній таблиці УПЛ. Командою керував Юрій Мороз, який прийшов із системи київського "Динамо".

Варто зазначити, що новим генеральним партнером клубу стала група компаній Vertex United, яка належить одеським бізнесменам Борису Кауфману та Олександру Грановському.

Нагадаємо, раніше президент клубу УПЛ жорстко розкритикував футболістів, які їдуть грати до Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі