Відомий український баскетбольний клуб відмовився від виступів у Європі

Поділитися
Відомий український баскетбольний клуб відмовився від виступів у Європі © XSport
Команда вирішила зосередитися на внутрішній першості.

Український баскетбольний клуб "Прометей" оголосив про те, що команда не братиме участі у європейських турнірах у сезоні 2024/2025.

"У сезоні 2024/2025 БК "Прометей" не візьме участі в жодному європейському турнірі. Гравці, які перебували в Ризі, зараз відкриті до пропозицій від інших команд., за які ми досягли неймовірних показників та вийшли на високий рівень європейського баскетболу.

Проте наші пріоритети сьогодні – це Україна, підтримка наших Збройних сил та перемога. Тому було ухвалено рішення зосередитись на українському складі команди, який цього року продемонстрував високі результати. І як переможець Вищої ліги отримав право на участь у змаганнях Суперліги. Ми готові до нового сезону в Україні", - йдеться в офіційній заяві команди.

"Прометей" є одним із грандів українського баскетболу. Клуб із Дніпропетровської області було засновано у 2018 році, а вже у сезоні 2020/2021 він завоював своє перше золото Суперліги.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну "Прометей" прийняв рішення заявитись у Латвійсько-естонську лігу, яку і виграв два сезони поспіль.

Раніше повідомлялося про те, що визначився чемпіон України з баскетболу сезону-2023/24.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі