Відомий італійський футболіст забив гол рабоною у чемпіонаті Туреччини

Відео
Поділитися
Відомий італійський футболіст забив гол рабоною у чемпіонаті Туреччини Балотеллі забив п'ять голів за матч © football-italia.net
Маріо Балотеллі яскраво завершив сезон у складі клубу "Адана Демірспор".

Екс-нападник збірної Італії Маріо Балотеллі відзначився пента-триком у поєдинку заключного туру чемпіонату Туреччини у складі команди "Адана Демірспор".

Команда італійця приймала "Гезтепе" та здобула розгромну перемогу з рахунком 7:0 - п'ять забитих м'ячів на свій рахунок записав Балотеллі.

31-річний форвард відзначився забитими м'ячами на 33-й, 36-й, 44-й, 61-й та 70-й хвилинах. Особливо ефектним був гол, який Маріо забив рабоною.

Всього минулого сезону Балотеллі забив 18 голів і зробив 4 асисти у 31-му матчі чемпіонату Туреччини. Нападник виступає за турецьку команду з минулого року.

Нагадаємо, Маріо Балотеллі найбільш відомий за виступами за "Інтер", "Манчестер Сіті", "Мілан" та "Ліверпуль". Через складний характер італієць не зміг реалізувати весь свій потенціал.

У складі збірної Італії нападник провів 36 матчів і забив 14 голів - у 2012-му році він став срібним призером чемпіонату Європи.

Раніше повідомлялося про те, що "Манчестер Сіті" оголосив про трансфер одного з найкращих нападників світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі