Відомий ексфутболіст збірної Італії жорстко розкритикував перехід тренера Де Дзербі в "Шахтар"

Поділитися
Відомий ексфутболіст збірної Італії жорстко розкритикував перехід тренера Де Дзербі в Про призначення Де Дзербі повинні оголосити найближчим часом © football-italia.net
Наставник найближчим часом має очолити донецький клуб.

Колишній форвард збірної Італії Антоніо Кассано прокоментував можливий переїзд головного тренера "Сассуоло" Роберто Де Дзербі в донецький "Шахтар".

"У нас черговий скандал в італійському футболі. Один з кращих тренерів Італії переходить в "Шахтар". При всій повазі до українського клубу, але в Італії є як мінімум 4-5 топових команд, які могли б зробити ставку на Де Дзербі. Якби йшлося про "Реал" чи "Барселону", я б сам повів його туди за руку, але в "Шахтар"...", - наводить слова Кассано tuttomercatoweb.com.

Нагадаємо, "Шахтар" вже покинув наставник Луїш Каштру, а за інформацією ЗМІ, з великою часткою ймовірності, наступним головним тренером команди стане 41-річний Роберто Де Дзербі, який підпише контракт на два роки.

Раніше повідомлялося про те, що Де Дзербі візьме з собою в "Шахтар" двох лідерів "Сассуоло".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі