Відібраний у Росії ЧС з бобслею і скелетону перенесено до Німеччини

Поділитися
Відібраний у Росії ЧС з бобслею і скелетону перенесено до Німеччини Світова першість пройде в Кенігсзеє © Спорт-Экспресс
Першість було вирішено залишити в Європі.

Міжнародна федерація бобслею і скелетону (IBSF) прийняла рішення перенести чемпіонат світу 2017 року з Росії в німецький Кенігсзеє. Про це повідомила Sport Arena.

Спочатку турнір повинен був пройти в Сочі, але в останні дні провідні скелетонні країни оголосили про можливий бойкот чемпіонату світу. Про відмову від виступу в Росії оголосила Латвія, а пізніше до неї приєдналися Південна Корея, Австрія і Німеччина.

Причиною такого рішення учасників майбутнього чемпіонату світу стала друга частина доповіді Річарда Макларена, який продовжив розповідати про факти застосування допінгу в російському спорті. Так, заборонені препарати вживали російські спортсмени, які виступали на Олімпіаді-2012 в Лондоні, літній Універсіаді-2013, чемпіонаті світу з легкої атлетики 2013 року в Москві і зимових Іграх 2014 року в Сочі. Махінації проводилися під контролем Російського антидопінгового агентства (РУСАДА), ФСБ і Міністерства спорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія може бути позбавлена права на проведення офіційних змагань з біатлону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі