Вибори президента НОК України пройдуть на безальтернативній основі

Поділитися
© litva-tour.eu
Вибори президента Національного олімпійського комітету (НОК) України пройдуть на безальтернативній основі. Справа в тому, що на цю посаду висунуть лише одного кандидата - діючого голову НОК Сергія Бубку.
Вибори президента Національного олімпійського комітету (НОК) України пройдуть на безальтернативній основі. Справа в тому, що на цю посаду висунуть лише одного кандидата - діючого голову НОК Сергія Бубку.Про це у середу, 22 вересня, повідомила прес-служба комітету. Так, згідно зі статутом НОК України напередодні, за 15 днів до виборів завершилася процедура висунення кандидатур на посаду президента на 2010-2014 роки. Суб'єктами олімпійського руху - федераціями з олімпійських видів спорту, регіональними відділеннями НОК, фізкультурно-спортивними товариствами та іншими громадськими спортивними організаціями - була запропонована єдина кандидатура - Сергія Бубки. Вибори керівництва НОК відбудуться на звітно-виборній XXIV генеральній асамблеї Національного олімпійського комітету, яка пройде у Києві 7 жовтня. Сергій Бубка очолює НОК з літа 2005 року.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі