"Ви так не переможете": Усик відповів на претензії команди Дюбуа після бою

Поділитися
© K2 Promotions
Український боксер зазначив, що удар нижче пояса в жодному разі не міг вплинути на результат поєдинку.

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) прокоментував заяви команди Даніеля Дюбуа (19-2, 18 КО) після бою про те, що британець нібито не бив українця нижче пояса.

"Якби рефері почав відраховувати нокдаун – я б сто відсотків піднявся. Мені було б трохи складніше відновитися, але те, що я б піднявся. Це сто відсотків.

Якщо таким чином зараз хочуть перемагати люди, які кажуть, що це легальний удар, то ви не переможете. Не можна перемагати брудними речами, ніколи в житті людина не переможе, якщо застосовує бруд. І той, хто бачить у цьому чистоту удару, теж брудний", – сказав Усик у коментарі YouTube-каналу Boxing King Media.

Нагадаємо, у п'ятому раунді Дюбуа завдав забороненого удару, після чого українець отримав кілька хвилин на відновлення. У результаті Олександр переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді. Британець і представники його команди вимагали реваншу і заявили про те, що суддя мав зафіксувати нокдаун, оскільки удару було завдано за правилами.

Олександр Усик провів свій перший бій після двох перемог над Ентоні Джошуа і зберіг звання об'єднаного чемпіона світу у надважкій вазі. Українець здобув свою першу дострокову перемогу з жовтня 2019 року.

Раніше Усик розповів, про що говорив із Дюбуа після бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі