"Ви миєтеся кров'ю дітей України": дружина Усика звернулася до жителів Криму

Поділитися
Катерина Усик вважає кримчан співучасниками злочинів РФ © Isport
Катерина Усик впевнена, що кримчанам повернуться усі злочини, вчинені армією РФ.

Дружина українського чемпіона світу з боксу Олександра Усика Катерина написала звернення до жителів Криму, які підтримують військове вторгнення Росії до України.

Тест опубліковано у сторіс Instagram дружини боксера.

"Пам'ятайте, кримчани, насолоджуючись полуничкою і радіючи дешевим цінам, ви мажетесь українською кров'ю. Миючись водичкою херсонською, ви миєтеся кров'ю дітей України.

Ще раз. Бумеранг ніхто не скасовував. Я вірю, що за все треба буде відповісти. Ви все знаєте. Знаєте, що нас убивають. Знаєте. Кожна людина, яка підтримує вбивство українця, буде покарана. Не нами. Богом. Ви перетворили наші життя на порожню яму, в яку самі потрапите", - написала Катерина Усик.

Нагадаємо, Олександр Усик після початку військового вторгнення Росії повернувся до України та вступив у територіальну оборону. Однак пізніше чемпіон вирушив до Великобританії для підготовки до реваншу з британцем Ентоні Джошуа.

При цьому російські окупанти під час вторгнення оселилися у будинку сім'ї Усика у селищі міського типу Ворзель Київської області. Після його звільнення Катерина Усик показала наслідки знаходження росіян у будинку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі