Вернидуб натякнув на можливу відставку з поста головного тренера "Зорі"

Поділитися
Вернидуб натякнув на можливу відставку з поста головного тренера "Зорі" Вернидуб може залишити "Зорю" через провальний старт сезону © ФК Зоря
Луганчани невдало розпочали сезон, що може привести до відставки тренерського штабу.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб на прес-конференції після гри з "Маріуполем" (1:1) заявив про те, що може подати у відставку.

"При такому результаті є два варіанти: або команду міняти, або тренера. Я думаю, що легше поміняти тренера. У вівторок будемо розмовляти. Далі так не можна. Занадто багато я їм довіряю, а вони підводять", - цитує Вернидуба офіційний сайт "Зорі".

"Гри, як такої, з нашого боку не було. Є про що замислитися і аналізувати. Катастрофа повна. Так у футбол не грають. Сподіваєшся на хлопців... а виходити і показувати таку гру... складно щось сказати. Можу багато наговорити гидот, але не хочу. Але команди на полі я не побачив. Так, рахунок 1:1. В принципі, моментів не було багато і у суперника. Ми змогли відігратися. Молодці, що хоч не програли".

Луганчани не зуміли виграти вже другий матч поспіль на старті сезону. У стартовому турі команда несподівано поступилася "Сталі" (0:1).

Раніше повідомлялося, що "Зоря" підсилила склад бразильським нападником.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі