Верховна Рада прийняла закон про антидопінговий контроль в спорті

Поділитися
Верховна Рада прийняла закон про антидопінговий контроль в спорті 233 депутати проголосували "за"
Закон був прийнятий у другому читанні і в цілому.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов повідомив, що Верховна Рада України прийняла закон про антидопінговий контроль в спорті.

"За – 233. Верховна Рада України у другому читанні та в цілому ухвалила Закон про антидопінговий контроль в спорті. Завдяки прийняттю цього закону, Україна повністю виконала взяті на себе зобов'язання перед Світовим антидопінговим агентством (WADA)", - написав Жданов

"Тут ми на кілька порядків випереджаємо Росію і маємо повне право позиціонувати себе як європейську державу, яка веде боротьбу з допінгом разом з усім світом – за цими же принципами і стандартами".

Нагадаємо, що раніше Федерація легкої атлетики України (ФЛАУ) отримала копію листа від Міжнародної асоціації легкоатических федерацій (IAAF), яке було направлено Голові Верховної Ради України Андрію Парубію з попередженням про можливі санкції за відсутність гарантій реалізації національної програми допінг-контролю.

Варто відзначити, що антидопінгова лабораторія в Україні немає акредитації Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі