Велозу не має наміру йти з "Динамо" найближчим часом

Поділитися
Велозу не має наміру йти з "Динамо" найближчим часом Велозу готовий залишитися у "Динамо" © ФК Динамо
Португальський півзахисник планує відпрацювати контракт до кінця.

Футболіст київського "Динамо" Мігель Велозу не веде переговори з іншими клубами про можливий перехід вже цієї зими. Про це повідомив сам Велозу на своїй сторінці в Facebook.

"Я люблю "Динамо" і завжди робив все, щоб допомогти команді досягти поставлених цілей. Всі новини, які з'являються - неправда. У мене контракт з "Динамо" до кінця червня, і я буду продовжувати робити все можливе, щоб допомагати команді. Я досі не підписав новий контракт, тому що ніхто - ні президент, ні хтось інший - ніколи не розмовляв зі мною про його продовження", - написав 29-річний гравець збірної Португалії.

Таким чином, якщо Велозу залишиться в Києві до літа, то покине клуб на правах вільного агента. Раніше ходили чутки, що в послугах Велозу зацікавлені іспанський "Вільярреал" і китайський "Бeйцзин Гуоань".

Читайте також: "Динамо" веде переговори щодо продажу Велозу і трансферу білоруського півзахисника - ЗМІ

Нагадаємо, що в поточне трансферне вікно "Динамо" відпустило на правах оренди двох футболістів в німецьку Бундеслігу - Артем Кравець приєднався до "Штутгарту", а Юнес Беланда виступає за "Шальке".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі